Hi, ik ben Diana

Ik ben deze website begonnen om mensen te inspireren. Positief te beïnvloeden en bewustwording verder te verspreiden voor degenen die in een zoektocht naar persoonlijke en spirituele ontwikkeling zijn. De site is nog in ontwikkeling, maar ik deel graag mijn wijsheid en mijn verhalen, waarmee ik hopelijk andere mensen kan inspireren. Je kan mij ook volgen op facebook Love_D.

Naast dat ik graag schrijf, ben ik ook het pad van healing opgegaan en help ik graag mensen weer in balans te komen dmv verschillende behandelingen. Je kunt mij vinden op www.buddhamassage.nl of op facebook Buddha Massage. Ook ben ik een paar maanden in India Rishikesh geweest voor een Yoga Teacher Training van 500 uur Hahta en Ashtanga en geef ik nu privelessen yoga, en daarvoor kan je mij ook benaderen of volgen op facebook onder Di_Yoga.

Namaste

Love D

Hi, I’m Diana 

I started this website to inspire people. Affect positively and spread awareness for those who are in a quest for personal and spiritual development. The website is still in development, but i like to share my wisdom and my stories, which i hope will inspire others. You can follow me on facebook Love_D

Namaste

Love D