Mogelijkheid tot coaching kan bij mij in de praktijk in Heemskerk (Noord-Holland), op locatie (randstad) mail, telefonisch of via de Skype (zonder beeld, zodat ik goed in kan tunen op jouw energie).  

We kunnen kijken wat er nodig is en eventueel een pakket samenstellen, of een losse coachingsgesprek is ook mogelijk.  Hiervoor kan je contact met mij opnemen en het eerste consult is gratis, zodat we beiden kunnen aanvoelen of het goed voelt voor ons om samen te werken aan jouw weg naar heling. Ik reken €40,- euro per uur voor coaching.

 

Maar coaching kan ook in combinatie met massagetherapie, dan boek je een massage of healing in combi met een coachingsgesprek. Daarbij kan je wel een coachingsgesprek van een half uur a €20,- bijboeken. Wil jij weer terug te komen bij jezelf en die pijnlijke stukken te helen en bevrijd zijn? Zodat je weer een vreugdevol leven kan leiden? Neem dan contact op met mij.

 
Aanvraag Consult 
Na de aanvraag van een consult, ontvangt binnen 24 uur een reactie van mij. De kosten zijn niet te declareren bij uw zorgverzekeraar en de bedragen zijn inclusief btw.
Neem contact op via mijn mailadres lovemessengerd@gmail.com en misschien tot ziens bij mij in de praktijk van Buddha Massage
Namaste
Love D


Geen items gevonden!

Probeer een zoekopdracht: