Er is mogelijkheid tot transformatie coaching bij mij in de praktijk in Heemskerk (Noord-Holland), op locatie of via de Skype (zonder of met beeld,wat goed voelt voor jou), mail of telefonisch.

*

Maar coaching kan ook in combinatie met massagetherapie, dan boek je een massage of healing in combi met een coachingsgesprek. Daarbij kan je wel een coachingsgesprek van een half uur a €30,- of een uur  €60,- bijboeken. Voor meer info verwijs ik je naar mijn praktijk www.buddhamassage.nl

*

Wil jij weer terug te komen bij jezelf en die pijnlijke stukken te helen en bevrijd zijn? Zodat je weer een vreugdevol leven kan leiden? Neem dan contact op met mij.

 

*

Aanvraag Consult 
Na de aanvraag van een consult, ontvang je binnen 24 uur een reactie van mij. De kosten zijn niet te declareren bij uw zorgverzekeraar en de bedragen zijn inclusief btw.
*
Betaling gaat in alle gevallen van de pakketten/trajecten die ik aanbied zoals transformatie coaching vooraf, omdat ik graag wil dat je echt kiest voor jezelf en toegewijd bent aan jouw persoonlijke groei.
*
Neem contact op via mijn mailadres info@buddhamassage.nl , of 0627117470 en misschien tot ziens bij mij in de praktijk van;
*
Laan van broekpolder 331
1967 KH Heemskerk
*
Namaste
*
Diana Douma


Geen items gevonden!

Probeer een zoekopdracht: