Loslaten en leren vertrouwen

Soms zitten we zo vastgeroest in oude gewoontes en patronen. De rol die je voor jezelf aanneemt wordt overtuigender en je overziet niet meer wat er nog toe doet.

 

Waarom blijven we vastzitten in die oude rollen en waarom is het zo moeilijk om over te geven aan wat is? Waarom is het zo moeilijk het vertrouwen hebben dat alles goed komt?  En dat je niks in het leven hoeft te forceren? We zijn vaak geneigd om te forceren, om de controle over bepaalde situaties te krijgen of vasthouden. Maar in wezen verwijdert dit ons allemaal meer van onszelf, en dus de bron. Dit verwijdert ons van het vertrouwen dat je de mogelijkheid hebt om alles te creëren.  Het geeft veel meer rust om in vertrouwen los te laten om zo ruimte te maken voor wat er op je pad gaat komen. Als je dingen wil forceren, is dat het ego dat de controle wil bewaren. Het vastklampen van het ego zorgt ervoor dat je geen vertrouwen hebt.

 

Vertrouw erop dat het universum je geeft wat je nodig hebt, want het zal komen. Heb vertrouwen op het proces en de stappen die genomen gaan worden. Durf te vertrouwen dat alles goed komt, want dan alleen in die rust kun je loslaten. Alleen dan geef je alles de kans om op je pad te komen en zich te manifesteren.

 

Go with the flow and let life unfold in front of you!

 

Heb jij hulp nodig in deze tijden? Wil je weer terugkomen bij jezelf en in je lichaam en weer vertrouwen in jezelf en het leven krijgen? Wellicht kan ik jou daarbij helpen. Ik heb mijn eigen massage&healing praktijk waar ik mensen zoals jij weer in contact met jezelf en in balans help te komen. Doormiddel van acces bars/healingen(ook op afstand)/massages/coaching/yoga. Neem gerust een kijkje op mijn website voor meer info www.buddhamassage.nl

 

En je mag mij ook altijd een bericht sturen als je meer vragen hebt over een behandeling. Wie weet tot ziens bij Buddha Massage

 

Namaste 

Diana Douma

Please follow and like us: